Tuoreita ruokaelämyksiä kokouksiin ja tapahtumiin

16.11.2012

Tuore kysyy: mikä tarjoilu on jäänyt mieleesi?


”Kun järjestäjä kerää seminaarin päätteeksi asiakaspalautteen, koskevat kommentit vähintäänkin tarjoilua. Laadukkaankin koulutuspäivän voi latistaa huono lounas. Toisaalta osuva pikkusuolainen saattaa pelastaa puuduttavammankin kokouksen. Elämyksellistä syntymäpäivätarjoilua onnistuneine ohjelmineen muistellaan vielä vuosienkin päästä.”

Kysymmekin: mikä tarjoilu on jäänyt sinulle mieleen?

Kerro kokemuksesi joko parilla sanalla tai pitemmin tarinoiden. Kaikkien 30.11.2012 mennessä vastanneiden kesken arvotaan kuksan mallinen muki, jonka Savon ammatti- ja aikuisopiston muovitekniikan opiskelijat ovat valmistaneet kierrätysmuovista.

Vastauksia käytetään Tuoreita ruokaelämyksiä kokous- ja tapahtumapalveluihin – Tuore – hankkeen palvelujen värittämiseen: julkaisemme muun muassa osuvia ajatuksia blogikirjoitustemme yhteydessä nimettöminä, korkeintaan ammattiasema ja paikkakunta mainiten.

Tuore-hanke on suunnattu niille, jotka kaipaavat uudenlaisia mutta kuitenkin pohjoissavolaisesta perinteestä kumpuavia, laadukkaita ja tuoreista raaka-aineista tehtyjä ruokatuotteita kokouksiin ja tapahtumiin. Verkostoon kuuluu niin kokous- ja tapahtumapalveluja tuottavia yrityksiä kuin palvelujen ostajiakin. Yrityskumppaneita on tällä hetkellä yhdeksän ja mukaan mahtuu vielä.

Tuore-hankkeen ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus ja sitä toteuttaa Savon koulutuskuntayhtymän EkoCentria ajalla 1.7.2012 – 30.6.2014.

Lisätietoja Tuore-hankkeesta ja vastaukset kysymykseen:
Projektipäällikkö Minna Heikka minna.heikka (at) sakky.fi p. 044 785 4844