Miten ruoasta ja palvelusta tehdään elämys, joka muistetaan ja josta kerrotaan?
Tervetuloa poimimaan koulutuksesta parhaat palat palvelutuotteesi uudistamiseen!
Kouluttajana mm. makumuotoilija Markku Luola, RuokaLuola Oy
Aika: Tiistai 29.1.2013 klo 12.–16.00
Paikka: Hotelli Savonia, Sammakkolammentie 2, Kuopio
Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.
Tilaisuus on maksuton.
Koulutus on osa Tuoreita ruokaelämyksiä tapahtumiin ja kokouksiin – Tuore –hanketta, jonka Savon koulutuskuntayhtymän kehittämisyksikkö EkoCentria toteuttaa ajalla 1.7.2012 - 30.6.2014. Hankkeen ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Muita rahoittajia ovat Savon koulutuskuntayhtymä sekä yhteistyöyritykset.
Lisätietoja: projektipäällikkö Minna Heikka minna.heikka (at) sakky.fi p. 044 785 4844