Tuoreita ruokaelämyksiä kokouksiin ja tapahtumiin

2.1.2013

Koulutus: Tarjoilua luovasti ja läheltä 29.1.

"Ihmiset odottavat tilaisuuksien tarjoiluilta jotain enemmän kuin mitä saavat kotonaan. Myönteisiä kokemuksia syntyy tuoreista raaka-aineista tehdyistä, laadukkaista ruokatuotteista sekä hyvästä palvelusta."


Miten ruoasta ja palvelusta tehdään elämys, joka muistetaan ja josta kerrotaan?
Tervetuloa poimimaan koulutuksesta parhaat palat palvelutuotteesi uudistamiseen!

Kouluttajana mm. makumuotoilija Markku Luola, RuokaLuola Oy


Aika: Tiistai 29.1.2013 klo 12.–16.00
Paikka: Hotelli Savonia, Sammakkolammentie 2, Kuopio
Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.
Tilaisuus on maksuton.

Koulutus on osa Tuoreita ruokaelämyksiä tapahtumiin ja kokouksiin – Tuore –hanketta, jonka Savon koulutuskuntayhtymän kehittämisyksikkö EkoCentria toteuttaa ajalla 1.7.2012 - 30.6.2014. Hankkeen ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Muita rahoittajia ovat Savon koulutuskuntayhtymä sekä yhteistyöyritykset.

Lisätietoja: projektipäällikkö Minna Heikka minna.heikka (at) sakky.fi p. 044 785 4844