Tuoreita ruokaelämyksiä kokouksiin ja tapahtumiin

20.2.2013

Koulutus: Ympäristöystävällinen ruokalista 12.3.

"Mitä tarjota ympäristötietoiselle asiakkaalle? Voiko ruokalistasuunnittelulla pelastaa maailman?"

Tuore-hankkeen seuraavassa koulutuksessa selviää, mitä ympäristöystävällinen ruokalista ja tarjoilu tarkoittavat käytännössä. Ruuan ympäristövaikutuksista kertoo ympäristökouluttaja Erja Mähönen Miljöönääri Oy:stä.

Päivän aikana tutustutaan myös esimerkkiin elävästä elämästä. Keittiömestari Georg Simojoki Kokousmyllystä kertoo, miten ympäristönäkökohdat voidaan huomioida ruokalistan ja tarjoilujen suunnittelussa – liiketoimintaa unohtamatta.

Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 12.–16.00
Paikka: Loimutar, Siltasalmentie 451, Toivala (Rissalan lentokentän lähellä)
Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.
Tilaisuus on maksuton.

Koulutus on osa Tuoreita ruokaelämyksiä tapahtumiin ja kokouksiin – Tuore –hanketta, jonka Savon koulutuskuntayhtymän kehittämisyksikkö EkoCentria toteuttaa ajalla 1.7.2012 - 30.6.2014. Hankkeen ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Muita rahoittajia ovat Savon koulutuskuntayhtymä sekä yhteistyöyritykset.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: projektipäällikkö Minna Heikka minna.heikka (at) sakky.fi p. 044 785 4844