Tuoreita ruokaelämyksiä kokouksiin ja tapahtumiin

11.4.2013

Tarjoilun kevyempi ympäristöjalanjälki 21.5.

"Ruokatilaisuuden ympäristövaikutuksia voi vähentää monessa kohtaa, usein yllättävän yksinkertaisin keinoin."

Koulutuksessa käydään läpi kokous- ja tapahtumapalveluiden tuotteisiin liittyvät materiaalivirrat ja mahdollisuudet vähentää palvelujen energian ja veden kulutuksen aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Juha Jokinen Metos Oy:stä opastaa käyttäjälähtöisesti, miten keittiön energian kulutukseen voi vaikuttaa.
Jätehuollon ja lajittelun hyvistä käytännöistä kertoo Sari Heikkinen Keski-Savon jätehuollosta.
Meri Elonheimo EkoCentriasta valottaa konkreettisin esimerkein, kuinka ruokatilaisuudesta tehdään ympäristöystävällisempi.

Päiväkahvilla maistellaan paikallisherkkuja Ravintola KaksRuusun tapaan.

Aika: Tiistai 21.5.2013 klo 12.–16.00
Paikka: Ravintola Kaks Ruusua, Ahlströminkatu 25, 78250 Varkaus
Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.
Tilaisuus on maksuton.

Koulutus on osa Tuoreita ruokaelämyksiä tapahtumiin ja kokouksiin – Tuore –hanketta, jonka Savon koulutuskuntayhtymän kehittämisyksikkö EkoCentria toteuttaa ajalla 1.7.2012 - 30.6.2014. Hankkeen ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Muita rahoittajia ovat Savon koulutuskuntayhtymä sekä yhteistyöyritykset.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: projektipäällikkö Minna Heikka minna.heikka (at) sakky.fi p. 044 785 4844