Tuoreita ruokaelämyksiä kokouksiin ja tapahtumiin

Koulutukset

Tuore-hanke kouluttaa niin kokous- ja tapahtumapalvelujen tuottajia kuin ostajiakin - opettajia, kouluttajia ja kehittäjiä unohtamatta. Koulutuskalenteriamme päivitetään.

29.1.2013 Tarjoilua luovasti ja läheltä
12.3.2013 Ympäristöystävällinen ruokalista
21.5.2013 Tarjoilun kevyempi ympäristöjalanjälki
3.9.2013 Draivia työyhteisöön
2014 Markkinointi
26.-27.8.2013 Opintomatka
4.-5.11.2013 Tarinatyöpaja
26.11.2013 Palvelutuotteen innovointityöpaja
21.1.2014 Markkinointi1: Lisähintaa kokousasiakkaalta ruokaelämyksillä?
11.3.2014 Tuoretta ja läheltä -minimessut
25.3.2014 Markkinointi2: Markkinoinnin työkalut
24.4.2014 Markkinointi3: Henkilöstön sitouttaminen ja asiakasviestintä
28.5.2014 Markkinointi4: Mediaviestintä ja hankkeen päätös



Lisätietoja koulutuksista ja muista hankkeen palveluista kertoo projektipäällikkö Irma Ikäheimo p. 044 785 4844 irma.ikaheimo (a) sakky.fi

Koulutuksiin osallistuvilta kerätään henkilötietoja raportointia varten. Rekisteriselosteen löydät tästä.