Työpaikan ilmapiiri vaikuttaa paljon työssä jaksamiseen, ja siihen on jatkossa kiinnitettävä entistä enemmän huomiota.
Sunnuntaivekkari-ohjelmasta tuttu Raimo Vakkuri alustaa työpaikkojen muuttuneista ilmapiireistä sekä käyttäytymis- ja roolimalleista työyhteisössä. Vakkurin tavoitteena on saada ihmiset motivoitumaan ja sitä kautta jaksamaan työssään. Kuinka stressi ja työpaineet voidaan kääntää vahvuudeksi?
Entä
mikä edistää innovatiivisuutta työyhteisössä? Millaisia ovat yritysten
parhaat innovaatiot ja kuka niitä luo? FT Reijo Siltalan luennolla käydään läpi
onnistuneita innovaatioita ja niiden taustalla olevia ihmisiä ja tapahtumia.
Päiväkahvilla maistellaan paikallisherkkuja Kunnonpaikan tapaan.
Aika: Tiistai 3.9.2013 klo 12–16.00
Paikka: Kunnonpaikka Jokiharjuntie, Vuorela
Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja
yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan
opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.
Tilaisuus on maksuton.
Koulutus on osa Tuoreita ruokaelämyksiä tapahtumiin ja kokouksiin –
Tuore –hanketta, jonka Savon koulutuskuntayhtymän kehittämisyksikkö
EkoCentria toteuttaa ajalla 1.7.2012 - 30.6.2014. Hankkeen
ESR-rahoituksesta vastaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Muita rahoittajia
ovat Savon koulutuskuntayhtymä sekä yhteistyöyritykset.
Entä mikä edistää innovatiivisuutta työyhteisössä? Millaisia ovat yritysten parhaat innovaatiot ja kuka niitä luo? FT Reijo Siltalan luennolla käydään läpi onnistuneita innovaatioita ja niiden taustalla olevia ihmisiä ja tapahtumia.
Paikka: Kunnonpaikka Jokiharjuntie, Vuorela
Kohderyhmät: Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavat yritykset ja yhteisöt, tilaisuuksia järjestävät toimijat, matkailu- ja ravitsemisalan opettajat sekä kouluttajat ja kehittäjät.
Tilaisuus on maksuton.